Vacature: Trajectbegeleider dementie | Winterswijk

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt aanpakken is. Op pad naar cliënten, ondersteunen en adviseren. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken vinden wij namelijk essentieel. Want dan ga je met plezier naar je werk en dan ben je op je best. Heb je een momentje om kennis te maken?

Als trajectbegeleider dementie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de cliënt met dementie en diens mantelzorger. De bedoeling is dat cliënt en mantelzorger de passende ondersteuning krijgen op het juiste moment, zodat thuis wonen en blijven meedoen in de samenleving zo lang als mogelijk haalbaar is. Positieve gezondheid, kwaliteit van leven en persoonsgerichte zorg zijn het uitgangspunt voor je inzet. Samen met andere professionals zoals wijkverpleegkundigen draag je zorg voor vroegtijdige signalering en doorverwijzing, informeren en ondersteunen in alle mogelijke vormen, en wanneer nodig begeleiding naar een andere woonvorm. Je zorgt voor continuïteit voor de cliënt en voor samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Je draagt bij aan kennis en deskundigheid van samenwerkingspartners door je coachende rol of door het geven van diverse vormen van scholing. Je werkt in nauw samen met de andere trajectbegeleiders in je team en in het Achterhoeks netwerk en je vervult een rol in het samen ontwikkelen en professionaliseren van de dementiezorg in de regio.

Wij vragen van jou een HBO-V diploma of een diploma Social Work en ervaring in het ondersteunen van mensen met dementie. Je beschikt over een zeer goede communicatieve vaardigheden. Je bent betrokken bij de cliënt, je bent tactisch, hebt improvisatietalent en beschikt over een stimulerend vermogen. Daarnaast heb je een grote mate van zelfstandigheid en professionaliteit.
.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.
.

Over je functie

Trajectbegeleider Dementie voor de regio Winterswijk-Aalten
Schaal FWG 50 van de CAO VVT
24 uur per week en contract voor onbepaalde tijd
8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
fijne extra’s, zoals:
– een fietsplan en/of digitale middelen
– korting bij sportscholen
– collectieve zorgverzekering
– arrangementen voor schadeverzekeringen
.

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Henk Hogevonder (regiomanager), 06-51298980 of H.Hogevonder@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app of per mail recruitment@szmk.nl).
.

Heb je een momentje?

Stuur je sollicitatie hier direct in voor 16 oktober 2022. Dan gaan we graag het gesprek met je aan.
De gesprekken vinden plaats op 25 oktober