Inloopmiddag Open Atelier | Project Lang leve Kunst & Naoberschap en de Stadskamer

Sinds afgelopen september is het Open Atelier, een uniek pilotproject van Lang leve Kunst & Naoberschap en de Stadskamer, een feit!

Elke dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur is er bij de Stadskamer een fijne werkruimte beschikbaar voor creatieve mensen voor wie deelnemen aan reguliere cursussen niet meer haalbaar is en aansluiten bij de dagbesteding (nog) geen optie is. Er zijn materialen aanwezig om samen met kunstenaars lekker creatief bezig te zijn met een eigen werkstuk. Om te kijken en te ervaren of het Open Atelier ook iets is voor een client, partner of familielid, is een ieder van harte uitgenodigd om samen met hen uit voor de INLOOPMIDDAG Open Atelier.

Wanneer
Dinsdagmiddag 27 februari a.s.
Tijd
13.00 -16.00 uur
Waar
Stadskamer, Raadhuisstraat 34, 7001 EW Doetinchem

Uiteraard zijn de projectleiders van de Stadskamer en Amphion aanwezig. Zij kunnen nadere informatie geven en vragen beantwoorden. Ook een van de kunstenaars en twee deelnemers van het project zijn present. Om de rustige setting te bewaken vragen we om van tevoren even aan te melden bij Mirjam van den Eerenbeemt. m.vandeneerenbeemt@stadskamer.com

Mocht er meer animo zijn dan de werkruimte toelaat, dan maken we graag een persoonlijke afspraak voor een later moment.