Zoekt u direct hulp?

We helpen u graag snel op weg

Heeft u vragen of zoekt u ondersteuning? We helpen u graag op weg. Kijk bijvoorbeeld op de speciale pagina voor hulp bij dementie of hulp bij ouder worden. 

Heeft u hulp nodig bij dementie en wilt u direct iemand spreken?
Neem dan contact op met Informatiepunt Dementie Achterhoek.

Telefoonnummer: 085 –  48 57 580 of via IDA@netwerkouderenachterhoek.nl

Hulp bij dementie

Heeft u zorgen over uw geheugen? Heeft u een vermoeden van dementie bij uw naaste? Bent u op zoek naar passende begeleiding of heeft u vragen over dementie? Vroegtijdige hulp is belangrijk en er zijn verschillende manieren om hulp in te schakelen. We vertellen er graag meer over.

Hulp bij OUDER WORDEN

Elke fase in het leven heeft zijn eigen uitdagingen. En dat is voor iedereen anders. Wij kijken naar passende mogelijkheden voor iedereen. Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Kijk hier wat er mogelijk is in uw gemeente.

Agenda

30 maart - 6-13-20 april19.00-20.30 uur
Online cursus ‘Omgaan met mensen met dementie’ voor mantelzorgers
Locatie: Onlinecursus
Voorjaar 202419.30-21.00 uur
Alzheimer Trefpunt | voorjaar 2024
Locatie: Streeckgenoot in Doetinchem
Dinsdag 27 februari13.00-16.00 uur
Inloopmiddag Open Atelier | Project Lang leve Kunst & Naoberschap en de Stadskamer
Locatie: De Stadskamer in Doetinchem

Veerkrachtige ouderen

In het Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek werken zorgorganisaties en gemeenten samen om u te ondersteunen bij het veerkrachtig ouder worden. We hopen dat daarmee de veranderingen die passen bij het ouder worden net wat makkelijker worden.

Wij gaan uit van de juiste ondersteuning op het juiste moment, door slim samen te werken. Daarom is deze website vooral gericht op de zorgorganisaties om hen te helpen samen te werken. Deze speciale pagina is vooral voor u, om u snel op weg te helpen.