Zoekt u direct hulp?

We helpen u graag snel op weg

Heeft u vragen of zoekt u ondersteuning? We helpen u graag op weg. Kijk bijvoorbeeld op de speciale pagina voor hulp bij dementie of hulp bij ouder worden. Of bekijk het laatste nieuws.

Direct iemand spreken? Bel dan even met de Helpdesk.

Telefoonnummer: 085 4857580

Hulp bij dementie

Heeft u zorgen over uw geheugen? Heeft u een vermoeden van dementie bij uw naaste? Bent u op zoek naar passende begeleiding bij dementie? Of heeft u hier vragen over? Vroegtijdige hulp is belangrijk en er zijn verschillende manieren om hulp in te schakelen. We vertellen er graag meer over.

Hulp bij OUDER WORDEN

Elke fase in het leven heeft zijn eigen uitdagingen. En dat is voor iedereen anders. Wij kijken naar passende mogelijkheden voor iedereen. Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Kijk hier wat er mogelijk is in uw gemeente.

Agenda

dinsdag 13 december 202219.30-21.00 uur
Alzheimer Trefpunt Doetinchem | Thema ‘voeding en dementie’
Locatie: Buuls lunchroom in Doetinchem
dinsdag 10 januari 202319.30-21.00 uur
Alzheimer Trefpunt Doetinchem | Thema ‘verschillende vormen van dementie’
Locatie: Buuls lunchroom in Doetinchem

Veerkrachtige ouderen

In het Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek werken zorgorganisaties en gemeenten samen om u te ondersteunen bij het veerkrachtig ouder worden. We hopen dat daarmee de veranderingen die passen bij het ouder worden net wat makkelijker worden.

Wij gaan uit van de juiste ondersteuning op het juiste moment, door slim samen te werken. Daarom is deze website vooral gericht op de zorgorganisaties om hen te helpen samen te werken. Deze speciale pagina is vooral voor u, om u snel op weg te helpen.