Gespreksgroep voor partners van mensen met dementie

Vrijdag 28 juni a.s. start een gespreksgroep voor partners van mensen met dementie uit Doetinchem. De gespreksgroep is een initiatief van een ervaringsdeskundige (partner van), de Mantelzorgcentrale van Buurtplein Doetinchem, casemanagers dementie en Alzheimer Nederland/Alzheimer Trefpunt Doetinchem. De gespreksgroep wordt begeleid door een casemanager en een medewerker van de Mantelzorgcentrale.

De bijeenkomsten vinden elke laatste vrijdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur plaats. Locatie is buurtcentrum de Daele, Stevinlaan 9, 7002 HC in Doetinchem. De eerste gespreksgroep is inmiddels vol. Bij voldoende belangstelling wordt gekeken of het mogelijk is op korte termijn een tweede gespreksgroep op te starten.

Heeft je partner dementie en heb je interesse om met andere ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen, meld je dan via mantelzorgcentrale@buurtplein.nl. Vermeld bij opgave s.v.p. je naam, woonplaats en telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging. Om alle ervaringsdeskundigen aan bod te kunnen laten komen, is er per groep plaats voor maximaal 10 deelnemers.