Alzheimer Trefpunt Doetinchem | Thema ‘voeding en dementie’

Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familie, vrienden, hulpverleners en anderen belangstellenden. Tijdens de informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kun je ideeën en ervaringen uitwisselen. Maandelijks bespreekt een gespreksleider met een professional een thema.

Thema ‘voeding en dementie’
Eten en drinken horen bij het dagelijkse leven. Het zorgt voor de voedingsstoffen om je kracht en conditie te behouden. Maar ook voor momenten van genieten en samen-zijn met familie of vrienden. Voor veel mensen met dementie maar ook mantelzorgers is voldoende eten of er samen van genieten niet meer vanzelfsprekend. Tijdens deze avond zal worden ingegaan op veelvoorkomende problemen waar mensen met dementie mee te maken kunnen krijgen bij eten en drinken, boodschappen doen en veilig koken. Een diëtist-onderzoeker op gebied van voeding bij dementie en een ergotherapeut gespecialiseerd in dementie zullen hierover vertellen en vragen beantwoorden.

Wanneer?
Dinsdag 13 december 2022

Waar?
Buuls lunchroom (op het oude gevangenisterrein van de Kruisberg)
Klootsemastraat 1
7009 CE  DOETINCHEM

Hoe laat?
inloop vanaf 19.00 uur – start 19.30-21.00 uur

Voor wie?
mensen met dementie en mantelzorgers

Gezien de maximum capaciteit van de locatie heeft het de voorkeur dat u zich van tevoren via de mail aanmeldt. Er wordt voorrang gegeven aan de doelgroep, waardoor het kan zijn dat er dan geen plaats is voor professionals.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar at.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen en de uitnodigingen voor het Trefpunt? Meldt u zich dan aan door een mail te sturen naar at.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl. Vermeld dan in uw e-mail dat u hier toestemming voor geeft.

Het is het prettig om naast uw naam, telefoonnummer en e-mailadres ook uw adres (straat, postcode en plaats) te ontvangen. U kunt zich op ieder moment weer per mail afmelden.

Meer informatie over hoe Alzheimer Nederland omgaat met uw privacy kunt u lezen op de website www.alzheimer-nederland.nl/privacy.